Kişisel Verilerin Korunması

Aydınlatma Metni

DİYETİSYEN MELDA BESLENME EĞİTİM VE SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

Kişisel Verilen Korunması ve İşlenmesi

Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilen Korunması Kanunu (“KVKK”) hükümleri gereği, DİYETİSYEN MELDA BESLENME EĞ. VE SAĞ. YAŞ. DAN. LTD. ŞTİ. olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanacağı çerçevede, kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. Kişilere açıklanabilecek, devredilebilecek, sınıflandırılabilecek ve KVKK’da sayılan şekillerde işlenebilecek olup anılan yasal düzenleme kapsamında karşılıklı hak ve yükümlülüklerimize ilişkin olarak sizleri bilgilendiriyoruz.

Kişisel Verilen İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri

Yasal mevzuat kapsamında diyetisyen - danışan ilişkisinin kurulması, kişiye özel hazırlanması gereken beslenme programlarının ifası ve sözleşme hükümlerinin yerine getirilmesi, sunulan ürün ve hizmetlerden kişisel veri sahiplerini faydalandırmak amacıyla danışanın adı soyadı, adres, T.C. Kimlik Numarası, Pasaport Numarası, telefon numarası, mail adresi, boyu, yaşı, kilosu, Vücut mezura ölçümleri, sağlık durumu ile ilgili tahlilleri, kullanılan ilaçlar, yapılan spor ve bunlarla ilgili ayrıntılı bilgileri kaydetmek, elektronik (internet/mobil vs.) veya kâğıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenleme; mevzuat, yetkili kurum ve diğer otoritelerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uyulmaktadır. Özel nitelikli kişisel veriler; sözleşme ilişkisi içinde iletişim, bilgi verme ve benzer süreçler nedeniyle Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde işlenmektedir.

Yukarıda Belirtilen Amaçlarla Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Kişi/Kuruluşlar

Toplanan kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlarla kanunen yetkili kamu/özel kurum ve kuruluşlarıyla paylaşılmaktadır. Kişisel ve özel nitelikli kişisel verileriniz; genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanmakta ve izinsiz ya da yasal bir yükümlülük altında bulunulmadığı sürece çalışma ekibimiz dışında üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmamaktadır.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı, görsel, sosyal medya (Instagram), özel mesajlaşma uygulamaları (Whatsapp, BİP, Telegram vb.) ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar ve sağlıklı beslenme hizmetlerinin belirlenen yasal çerçevede verilebilmesi ve bu kapsamda tarafımızın akdi ve kanuni yükümlülüklerini tam ve gereği gibi ifa edebilmesi için elde edilir.

Kişisel Veri Sahibinin Kanun’un 11. Maddesi Kapsamında Hakları

Tarafımıza başvurarak, kişisel verilerinize ilişkin KVKK’nın 11. maddesi gereği bize başvurmanız halinde kişisel verileriniz ile ilgili;

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ve kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVKK’ nın 11. Maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi, açık ve anlaşılır bir şekilde ve kimlik ve adres bilgilerini tespit edici belgeleri de ekleyerek, yazılı ve ıslak imzalı olarak elden, postayla ya da noter kanalıyla Caddebostan Mah. Kadirağa Sok. No:30/26 Kadıköy İstanbul veya info@diyetisyenmelda.com mail adresine veya internet sitemiz üzerinden yer alan başvuru formu üzerinden ulaştırmanız gerekmektedir.

Saygılarımızla

DİYETİSYEN MELDA

BESLENME EĞİTİM VE SAĞLIKLI YAŞAM

DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ

Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz. Siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.
Detaylı bilgiye Çerez Politikası sayfamızdan erişebilirsiniz.
Çerez Politikası KAPAT