Muzlu Hindistan Cevizli Yulaf Ezmesi
MALZEMELER
- 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 2 yemek kaşığı light yoğurt
- 1 çay bardağı light süt
- 1 yemek kaşığı chia tohumu
- 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- Yarım muz
- 1 tatlı kaşığı bal yada pekmez(isteğe bağlı)
Süsleme için:
- Badem, rendelenmiş çikolata ve taze hindistan cevizi
YAPILIŞI:
- Tüm malzemeleri cam kapta karıştırıyoruz.
- Kapağını kapatıp en az 1 gece dolapta bekletiyoruz.
- Sunum kabına alıp; badem, rendelenmiş çikolata ve taze hindistan cevizi dilimleri ile süslüyoruz.
Bu güzeller güzeli tarif, sizin için her yanı sağlık dolu 280 kalori
Online diyet hakkında bizimle iletişime geçmek için tıklayınız.